Κλειστή η Φιλοσοφική λόγω Ρουβίκωνα (Photo)

Κλειστή η Φιλοσοφική λόγω Ρουβίκωνα (Photo)

Οι πρυτανικές αρχές αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο σήμερα για συμβολικούς λόγους στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών μετά τα χθεσινά τραγελαφικά επεισόδια με την ανακατάληψη αίθουσας της σχολής από μέλη του Ρουβίκωνα.

Χθες οι καθηγητές είχαν καταφέρει να πάρουν στον έλεγχό τους την αίθουσα αλλά μετά ο χώρος πέρασε στον έλεγχο των μελών του Ρουβίκωνα που ανακατέλαβαν την αίθουσα του 4ου ορόφου. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση των καθηγητών και των φοιτητών που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι πρυτανικές αρχές και η Κομητεία της Φιλοσοφικής Σχολής:

Μετά τα σημερινά γεγονότα, οι Πρυτανικές Αρχές και η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, αποφασίζουν για αύριο, Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, τη συμβολική αναστολή λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής.

Υπογραμμίζουν για άλλη μια φορά τη σθεναρή βούλησή τους να μην επιτρέψουν την προσβολή και παραβίαση των ακαδημαϊκών αρχών που διέπουν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, την παρεμπόδιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη χρήση βίας. Κύριο μέλημά τους παραμένει η ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.

 Τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Φιλοσοφικής Σχολής.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter