Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη – «Μη αναστρέψιμη η κατάστασή της»

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη – «Μη αναστρέψιμη η κατάστασή της»

Κλινικά νεκρή είναι η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση της Βαρκελώνης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Τα τραύματά της, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, ήταν πολύ σοβαρά και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 8 ωρών αλλά οι γιατροί κάνουν λόγο για κατάσταση μη αναστρέψιμη. Η οικογένεια της έχει υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.

Η μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στην Λας Ράμπλας, όταν ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ οδηγώντας το λευκό βαν, σκόρπισε τον θάνατο.

Έτσι, οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση έφθασαν πλέον τους 16, με την ισπανική αστυνομία να έχει εξαρθρώσει τον τρομοκρατικό πυρήνα που ετοίμαζε μεγαλύτερη επίθεση στην Ισπανία.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωσε ότι η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter