Κοιμηθείτε σε κρεβάτι – ράφι βιβλίων, στην Ιαπωνία

Κοιμηθείτε σε κρεβάτι – ράφι βιβλίων, στην Ιαπωνία

Ρωτήστε έναν λάτρη των βιβλίων και θα σας πει πόσο του αρέσει να διαβάζει ένα βιβλίο στο κρεβάτι. Πόσο συχνά δεν ξεχνιούνται κάποιοι διαβάζοντας το αγαπημένο τους μυθιστόρημα και μεταθέτουν την ώρα του ύπνου σαν να είναι αδύνατον να σταματήσουν και το επόμενο πρωί αντιλαμβάνονται ότι κοιμήθηκαν με το βιβλίο αγκαλιά;

Αλλά τι συμβαίνει όταν επισκέπτεστε ένα βιβλιοπωλείο ή μία βιβλιοθήκη και αρχίζετε να διαβάσετε ένα βιβλίο, το οποίο δεν μπορείτε να αφήσετε, αν δεν φτάσετε στην τελευταία σελίδα; Κάποια βιβλιοπωλεία παρέχουν άνετες πολυθρόνες και καναπέδες και οι θαμώνες δεν ενοχλούν, αλλά υπάρχει πάντα ώρα κλεισίματος.

Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα γινόταν αν απλά είχαν μια κουκέτα ή ένα κρεβάτι ή αν σας άφηναν να μείνετε για μία νύχτα για να μην χάσετε την κορύφωση της πλοκής και να τελειώσετε το βιβλίο; Φυσικά, όλοι οι λάτρεις του βιβλίου το έχουν σκεφτεί. Λοιπόν, τότε συγχαρητήρια, καθώς αυτό το όνειρο έχει μετατραπεί σε πραγματικότητα.

Κατανοώντας τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιβλιομανείς πρόσφατα άνοιξε στην Ιαπωνία βιβλιοπωλείο που προσφέρει και κατάλυμα. Ναι, κρεβάτια ανάμεσα στα ράφια! Απλά φανταστείτε να περνάτε μέρα και νύχτα ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία. Στοίχημα ότι θα ενθουσιαστείτε!

Το “Book and Bed” (Βιβλίο και Κατάλυμα) είναι ένα χόστελ, για να βιώσετε την εμπειρία “της ευτυχισμένης στιγμής του ύπνου” δίπλα στο λατρεμένο σας βιβλίο. (http: //bookandbedtokyo.com).

Στην Ιαπωνία έχουν δημιουργηθεί δύο τέτοια βιβλιοπωλεία, το Κιότο και στο Τόκιο με πολλά κρεβάτια σε δύο μεγέθη κανονικό και μικρό.

Τα χόστελς επίσης προσφέρουν διαφορετικού τύπου κρεβάτια, μικρούς χώρους, σαν καμπίνες τα λεγόμενα “ράφια” που βρίσκονται πίσω από τις βιβλιοθήκες και τη φθηνότερη παραλλαγή την “κουκέτα”.

Στο χόστελ στο Κιότο υπάρχουν κρεβάτια με θέα προς τον ποταμό Κamogawa river.

Στη διάρκεια της μέρας οι πελάτες δεν επιτρέπεται να είναι στα κρεβάτια, αλλά υπάρχει ευρύχωρο λόμπι με καναπέδες.

Το βιβλιοπωλείο – χόστελ στο Τόκιο έχει περισσότερα από 2.500 βιβλία στα ιαπωνικά και στα αγγλικά και στο Κιότο περισσότερα από 5.000 βιβλία.

Μεταξύ των άλλων ανέσεων, υπάρχουν δωρεάν Wi-Fi, 24 ώρες κοινόχρηστα ντους και τουαλέτες, ερμάρια (περιορισμένος αριθμός). Το χόστελ του Κιότο στον ένατο όροφο διαθέτει επίσης ένα μοντέρνο μπαρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter