Κοίτα ποιος μιλάει – Ο αντ’ αυτής της κυρίας Σπυράκη καταγγέλλει δημοσιογράφο

Κοίτα ποιος μιλάει – Ο αντ’ αυτής της κυρίας Σπυράκη καταγγέλλει δημοσιογράφο

Στην πολιτική αλλά και στη ζωή όλοι θέλουν το ρόλο τους. Έτσι ο κύριος Νίκος Ρωμανός, αναπληρωτής της Μαρίας Σπυράκη, με μία ανάρτησή του στο Facebook επιτίθεται κατά του δημοσιογράφου της ΕΤ3 που πήρε την συνέντευξη του Πρωθυπουργού.

Το “ατόπημα” του δημοσιογράφου, κατά τον κ. Ρωμανό είναι πως ήταν υποψήφιος για τον Δήμο Κατερίνης. Να το λες αυτό όταν το αφεντικό σου ήταν η δημοσιογράφος που “έπαιρνε τις πληροφορίες στο μαξιλάρι της” – όπως η ίδια έχει δηλώσει- θέλει, αν μη τι άλλο, θράσος.

Είναι, δε, ο ίδιος κ. Ρωμανός που ανέβασε το περίφημο Tweet του Κυριάκου για τον “δρόμο που έπρεπε να κλείσει” στη Μάνδρα.

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Ρωμανού:

Ο κ. Τσίπρας έδωσε εχθές συνέντευξη στην ΕΡΤ3 στον δημοσιογράφο κ. Γιαννούλη.Μεταξύ άλλων είπε στον κ. Γιαννούλη πόσο τον χτυπάνε τα ΜΜΕ, πόσο δεν έχει ανάγκη από προστασία και καλλωπισμό, και πως αυτός δεν δίνει σημειώματα με ερωτήσεις στους δημοσιογράφους…Σε εκείνο το σημείο τον διακόπτει ο κ. Γιαννούλης και λέει αστειευόμενος «αυτές πάντως είναι οι σημειώσεις μου» για να απαντήσει ο κ. Τσίπρας «Δεν είστε στον ΣΚΑΙ εσείς, στην ΕΡΤ3 είστε από όσο γνωρίζω»…

Στην ΕΡΤ3 και στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ…Γιατί ο κ. Γιαννούλης στον οποίο έλεγε όλα αυτά τα ωραία με το γνωστό θεατράλε ύφος του ο κ. Τσίπρας ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκλεκτός υποψήφιος της Κουμουνδούρου για τον Δήμο Κατερίνης…

https://www.facebook.com/nick.romanos.1/posts/10155712512995907?pnref=story

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter