Κόλλησε πάλι στην επαρχία ο ΠΑΟ, 1-1 στη Λαμία

Κόλλησε πάλι στην επαρχία ο ΠΑΟ, 1-1 στη Λαμία

H επαρχία αποδεικνύεται αφιλόξενη για τον φετινό παναθηναϊκό, καθώς για ένα ακόμη ματς οι «πράσινοι» άφησαν βαθμούς. Αυτή τη φορά στη Λαμία όπου υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία από την τοπική ομάδα 1-1 μετά από μια ακόμη μέτρια εμφάνιση…

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρός και ασύνδετος στο ματς κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λαμία και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με ένα αστείο γκολ που πέτυχαν μόνοι τους οι «πράσινοι»! Στο 37’, ο Χουλτ προσπάθησε να διώξει στη γραμμή σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, η μπάλα βρήκε στον Κουλιμπάλι και ξαναπήρε πορεία για τα δίκτυα, ο Χουλτ πεσμένος στο χορτάρι προσπάθησε να ξαναδιώξει αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του….

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναθηναϊκός ανέβασε πολύ την πίεση, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους. Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 84’ με τον Μολίνς και λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη στο 92’ στη δεύτερη καλή προσπάθεια τους στον αγώνα, αλλά το σουτ του Μολίνς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα (60’ Κουτρουμάνος), Μπλάζιτς, Όμο, Πίτι (65’ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Βάντερσον (85’ Ντακόλ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος (71′ Πίσπας), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (46′ Μουνιέ) Κουρμπέλης, Λουντ (63′ Καμπέσας), Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Μολίνς. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter