Κομμένη στα δύο και σήμερα η Ελλάδα: Κακοκαιρία στο βορρά, καλοκαιράκι στο νότο

Κομμένη στα δύο και σήμερα η Ελλάδα: Κακοκαιρία στο βορρά, καλοκαιράκι στο νότο

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, καθώς και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς επίσης και στα ημιορεινά, αλλά κατά περιόδους και στα πεδινά, της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 9 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -7 έως 5, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 17, και στην Κρήτη από 12 έως 20.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ και προς το βράδυ από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες με παροδικές βροχές μετά το μεσημέρι, ενώ προς ο βράδυ υπάρχει μικρή πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με παροδικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα πεδινά έως το ξημέρωμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς.

meteo.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter