Κομοτηνή: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού (Video)

Κομοτηνή: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία του εξάχρονου αγοριού (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η δολοφονία ενός παιδιού από ένα 15χρόνο. Ο δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 6χρονου κωφάλαλου αγοριού, που βρέθηκε χθες στην Κομοτηνή σύμφωνα μ’ όσα αποκάλυψε ο ιατροδικαστής είχε βιάσει το θύμα του πριν του αφαιρέσει βάναυσα τη ζωή.

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και πάλι για βιασμό ενηλίκου…

Όπως είπε στο LiveNews ο ιατροδικάστής που πήγε στο σημείο και είδε το νεκρό παιδάκι: “Το παιδί βρέθηκε πίσω ένα θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού και έκανα αυτοψία εγώ, στο κέντρο της πόλης… Πήγα μαζί με τους αστυνομικούς και τον είδαμε στην αυλή, σκεπασμένο με ένα μπουφάν, δεμένο χειροπόδαρα. Όταν άρχισα να τον εξετάζω, είδα κάποιες εκδορές μπροστά στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα… Έβγαλα συμπέρασμα ότι πιθανόν, επειδή δεν υπήρχαν άλλες κακώσεις πουθενά στο σώμα, πιθανόν είναι ασφυκτικός θάνατος”.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κοφνίδης, επιβεβαίωσε ότι το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του παιδιού, το υπέδειξε ο 14χρονος: “Το σημείο το έδειξε ο 14χρονος. Είπε ότι αυτός τον σκότωσε. Έχει ομολογήσει. Είναι κωφάλαλος και είναι δύσκολη η επικοινωνία… Δεν έχω ακόμα εκτίμηση αν είναι σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας. Αυτό θα το ξέρω αύριο…”

Αποτρόπαιες είναι οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Σε ένα χώρο γεμάτο σκουπίδια, βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι. 

πηγή: www.xronos.gr  fonirodopis.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter