Κομοτηνή: Ο 15χρονος βίασε και μετά στραγγάλισε τον 6χρονο – Το πόρισμα του ιατροδικαστή (Video)

Κομοτηνή: Ο 15χρονος βίασε και μετά στραγγάλισε τον 6χρονο – Το πόρισμα του ιατροδικαστή (Video)

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας του εξάχρονου αγοριού στην Κομοτηνή. Ο 15χρονος ρομά που ομολόγησε την πράξη του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 6χρονου κωφάλαλου Μεχμεταλή Σεζάλ, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη, του στραγγαλισμού προηγήθηκε βιασμός.

Με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Στον εισαγγελέα ο 15χρονος

Το Αλάν Κογιού είναι καζάνι που βράζει: οι κάτοικοι του οικισμού είναι συγκεντρωμένοι έξω από την παράγκα της οικογένειας του θύματος. Κορυφαίος του δράματος ο παπούς του παιδιού, που ζητά την σκληρότερη τιμωρία για τον δράστη: Να πληρώσει με τη ζωή του, όπως χάθηκε και ο εξάχρονος εγγονός του.

Δράστης και θύμα ήταν κωφάλαλοι. Ο δράστης εκτός από θύμα κακοποίησης, ο ίδιος, εφόσον ευσταθούν οι καταγγελίες των κατοίκων του οικισμού, είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλο παιδάκι πρόσφατα. Αυτός ήταν και ο λόγος που η αστυνομία αναζήτησε εκείνον πρώτο, όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του Σεζάλ.

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και πάλι για βιασμό ενηλίκου…

Όπως είπε στο LiveNews ο ιατροδικάστής που πήγε στο σημείο και είδε το νεκρό παιδάκι: “Το παιδί βρέθηκε πίσω ένα θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού και έκανα αυτοψία εγώ, στο κέντρο της πόλης… Πήγα μαζί με τους αστυνομικούς και τον είδαμε στην αυλή, σκεπασμένο με ένα μπουφάν, δεμένο χειροπόδαρα. Όταν άρχισα να τον εξετάζω, είδα κάποιες εκδορές μπροστά στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα… Έβγαλα συμπέρασμα ότι πιθανόν, επειδή δεν υπήρχαν άλλες κακώσεις πουθενά στο σώμα, πιθανόν είναι ασφυκτικός θάνατος”.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κοφνίδης, επιβεβαίωσε ότι το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του παιδιού, το υπέδειξε ο 14χρονος: “Το σημείο το έδειξε ο 14χρονος. Είπε ότι αυτός τον σκότωσε. Έχει ομολογήσει. Είναι κωφάλαλος και είναι δύσκολη η επικοινωνία… Δεν έχω ακόμα εκτίμηση αν είναι σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας. Αυτό θα το ξέρω αύριο…”

Αποτρόπαιες είναι οι εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του παιδιού. Σε ένα χώρο γεμάτο σκουπίδια, βρέθηκε το 6χρονο αγοράκι. 

πηγή: www.xronos.gr  fonirodopis.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter