Κοτζιάς εναντίον «κακόβουλων» ΝΕΩΝ

Κοτζιάς εναντίον «κακόβουλων» ΝΕΩΝ

Την απορία τους εξέφρασαν το πρωί, συνεργάτες του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για «το κακόβουλο δημοσίευμα» στην εφημερίδα τα ΝΕΑ με τίτλο «Γενναίοι» που αφήνει, μεταξύ άλλων, αιχμές για την ελληνική στάση στο Κυπριακό.

Το δημοσίευμα, όπως σχολίασαν οι ίδιες πηγές, φωτογραφίζοντας τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο αναμασά εκ νέου -προφανώς εσκεμμένα, μετά το σκάνδαλο που δημιούργησε η ψευδής σύνδεσή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά- την ιδιότητα του συμβούλου του, τη στιγμή που το πανελλήνιο γνωρίζει ότι ο εν λόγω πανεπιστημιακός πρόσκειται στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και έχει διατελέσει στο παρελθόν γενικός γραμματέας και σύμβουλος σε κυβερνήσεις της.

Μολονότι ο αρθρογράφος επικαλείται τη σοβαρότητα, μόνο σοβαρά δεν είναι αυτά που γράφει, τη στιγμή που επαναλαμβάνει κάτι που έχει διαψευστεί τόσο από τον κ. Κοτζιά όσο και από τον κ. Συρίγο, σημειώνουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν: Αν μη τι άλλο, ας πρόσεχε, ή ας ενημερωνόταν, ως όφειλε αν ήθελε να διατηρήσει την αξιοπρέπεια της δικής του δημοσιογραφικής ιδιότητας. Διότι η συκοφαντία μόνο σοβαρή δημοσιογραφία δεν νοείται, και σίγουρα δεν συνάδει με τη γενναιότητα όταν «κιτρινίζει» και τον ίδιο και το συγκρότημα που εκπροσωπεί, το οποίο θεωρεί ότι μπορεί με τέτοιες εξευτελιστικές μεθόδους να πλήξει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για μία δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter