Κουβέλης: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ – Στηρίζω την κυβέρνηση Τσίπρα

Κουβέλης: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ – Στηρίζω την κυβέρνηση Τσίπρα

Μετά από ένα Κόμμα, και αρκετό καιρό χωρίς να κάνει δηλώσεις, ο Φώτης Κουβέλης, πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έσπασε τη σιωπή του σε ραδιοφωνική συνέντευξη. Εκεί, αποκάλυψε -εκτός των άλλων, τι ψήφισε, τι θα ψηφίσει, ποιο κόμμα υποστηρίζει και γιατί.

«Στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στις προ – προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισα “ΟΧΙ” στο δημοψήφισμα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», είπε κατά την διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό «ACTION 104,6». Στην ίδια συνέντευξη εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση Τσίπρα, σημειώνοντας πως είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

«Δεν θα μελλοντολογήσω και δεν θα πω τίποτα από αυτά που δεν έχω σχεδιάσει. Δεν είμαι ενταγμένος στο ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγω να λέω την πολιτική μου άποψη με τη σαφήνεια και ειλικρίνεια που διεκδικώ να έχω στον πολιτικό μου λόγο», τόνισε ο κ. Κουβέλης ενώ σε ερώτηση για το εάν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε:

«Βεβαίως και μιλάω μαζί του, ωστόσο πολιτικά και σε βάθος έχουμε να μιλήσουμε περισσότερους από δύο μήνες».

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στην ανάγκη για συνεννόηση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, αν και δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό:

«Η συνεννόηση θα ήταν κρίσιμη, δεν την βλέπω να προκύπτει. Η στάση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είναι άλλη, είχαν και έχουν την υποχρέωση να πουν με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγουν. Το ζήτημα του χρέους και της πολιτικής κρίσης είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους, και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Δεν ακούω σε καμία περίπτωση μια συγκεκριμένη θέση», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter