Κουίκ υπέρ Καψώχα: Ενημερωμένος και αξιοπρεπής

Κουίκ υπέρ Καψώχα: Ενημερωμένος και αξιοπρεπής

Στο πλευρό του Σωτήρη Καψώχα σχετικά με την επίθεση που δέχεται από τη Νέα Δημοκρατία, στέκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. 

Μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο κ. Κουίκ χαρακτηρίζει τον δημοσιογράφο «ενημερωμένο και αξιοπρεπή».

Ο υφυπουργός ανέφερε, πως ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, τιμά τη δημοσιογραφία, ενώ σχετικά με την απόφασή του να παραδώσει τη δημοσιογραφική του ταυτότητα στην ΕΣΗΕΑ προέτρεψε το ΔΣ της Ένωσης να προβληματιστεί.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Ενημερωμένος και αξιοπρεπής. Τιμά τη Δημοσιογραφία. Αποφάσισε να υπερασπιστεί τον επαγγελματισμό του. Το λειτούργημά του. Η παράδοση της ταυτότητάς του ας προβληματίσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ».

Σημειώνεται πως ο Σωτήρης Καψώχας, συνέκρινε τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Μουσολίνι, στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», λέγοντας συγκεκριμένα: «Ήταν στιγμές που νόμιζα ότι άκουγα τον θεωρητικό του φασισμού, τον Σέρτζιο Πανούτσιο, ο οποίος εισήγαγε στοιχεία εθνικισμού στην Ιταλία του Μουσολίνι».

Η Νέα Δημοκρατία αντιδρώντας, αποφάσισε να απέχουν οι βουλευτές και τα στελέχη της από όλο το πρόγραμμα της ΕΡΤ

Μετά την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να παραπέμψει τον δημοσιογράφο στο Πειθαρχικό, ο Σωτήρης Καψώχας απάντησε στέλνοντας πίσω τη δημοσιογραφική της ταυτότητα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter