Κουρουμπλής :Είναι θλιβερή η στάση της αντιπολίτευσης

Κουρουμπλής :Είναι θλιβερή η στάση της αντιπολίτευσης

Στο έκτακτο βοήθημα που έδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους οφείλεται σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης του προγράμματος με τους δανειστές.

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.

 Ο κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σημείωσε πως δεν αντιλαμβάνεται η Ευρώπη ότι αυτή η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να διαθέσει χρήματα βοηθώντας αυτή την κατηγορία των συνταξιούχων είναι χρήματα από τα πλεονάσματα και με βάσει τη συμφωνία δίνονται στους χαμηλοσυνταξιούχους.

«Είναι θλιβερό» είπε, από την αξιωματική αντιπολίτευση να κρατά αυτή την στάση. Η Νέα Δημοκρατία δεν προέρχεται από παρθενογένεση, έχει βαριές πολιτικές ευθύνες για το ότι έχουμε φτάσει εδώ. Η κυβέρνηση επέλεξε τον συγκεκριμένο δρόμο και γι αυτό υφιστάμεθα την πολιτική του κ. Σόιμπλε».Στο ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Κουρουπλής είπε πως είναι ότι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα, γιατί οι εκλογές θα προκαλέσουν αστάθεια. Στην ερώτηση αν ωστόσο υπάρχουν σκέψεις για το πως θα αντιμετωπιστεί μια ακραία περίπτωση αν δεν κλείσει η αξιολόγηση , ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε: «Αν έρθουν τόσο δραματικά τα πράγματα θα δούμε τότε. Αλλά εγώ ούτε που θέλω να το σκέφτομαι αρνητικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter