Κουρουμπλής: Κατά λάθος η δημοσίευση στο Τwitter από το Λιμενικό

Κουρουμπλής: Κατά λάθος η δημοσίευση στο Τwitter από το Λιμενικό

Διευκρινίσεις αναφορικά με το, λανθασμένο όπως και ο ίδιος χαρακτήρισε tweet, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, εξηγώντας πως πρόκειται για  λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο Τύπου συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ και όχι πράξη πολιτικής σκοπιμότητας όπως πολλοί έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν. 

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής σημειώνει:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

Σημειώνεται πως το απόγευμα της Δευτέρας έγινε η εξής ανάρτηση από τον λογαριασμό του Λιμενικού στο twitter : «Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter