Κουρουμπλής: Οι αποκαλύψεις για τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα συγκλονίσουν την κοινωνία

Κουρουμπλής: Οι αποκαλύψεις για τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα συγκλονίσουν την κοινωνία

Θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πεπραγμένα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που «θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία». Αυτό επισημαίνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στον τον αντίποδα, τονίζει, τα δύο αυτά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ «δεν προέκυψε κανένα ζήτημα για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Σε ένα γενικότερο πολιτικό σχόλιο, ο Π. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώσει τα 30 χρόνια σκανδάλων και κακής διαχείρισης στα δύο χρόνια της νέας κυβέρνησης».

Ενώ προβλέπει ότι μόλις κλείσει η αξιολόγηση, «το επιχείρημα των εκλογών που κρατούσε σε ισορροπία την τριχοτομημένη Νέα Δημοκρατία, φεύγει πλέον από τη μέση». Και άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναζητήσει ένα νέο μύθο, «αλλιώς τον βλέπω να ζήσει το δικό του Βατερλό», επισημαίνει.

Για τον κ. Λοβέρο και τις καταγγελίες του, τόνισε: ” Οι φαιδρότητες του κ. Λοβέρδου είναι γνωστές. Είναι μεγάλης ολκής Συνταγματολόγος που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Όπως και ο κ. Βενιζέλος που όλοι οι νόμοι που κάνανε κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Λοιπόν ο κ. Λοβέρδος θα απολογηθεί για τις δικές του θητείες και τις δικές του ευθύνες”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter