Κουρουμπλής: Ψίχουλα το επίδομα στους συνταξιούχους

Κουρουμπλής: Ψίχουλα το επίδομα στους συνταξιούχους

Σε αυτοκριτική προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή τη στάση της ΝΔ στη χθεσινή ψηφοφορία για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους.

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ χαρακτήρισε «Ψίχουλα» το επίδομα στους συνταξιούχους.

Όπως ξεκαθάρισε όμως πρόκειται για παροχή η οποία βρίσκεται στη δικαιοδοσία της κυβέρνησης. «Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαμε σε έναν συμβιβασμό πρέπει να τους λέμε σε όλα ναι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής. «Έχει σπάσει το μέτωπο της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που έχει συμφωνήσει», συνέχισε θέλοντας να εξηγήσει τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στην Ευρώπη.

Ταυτόχρονα ο υπουργός προχώρησε σε μία αυτοκριτική και χαρακτήρισε λάθος του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι δεν στήριξε το κοινωνικό μέρισμα του Αντώνη Σαμαρά. «Από τα λάθη μας να αποκτούμε μια ωριμότητα, να βρίσκουμε τον κοινό τόπο», τόνισε.

«Έχει σπάσει το μέτωπο της Ευρώπης, ότι η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που έχει συμφωνήσει», συνέχισε θέλοντας να εξηγήσει τις αντιδράσεις που ξέσπασαν στην Ευρώπη.

Τέλος,ο κ. Κουρουμπλής απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Μπήκαμε μέσα στη φωτιά και ο λαός θα μας κρίνει στο τέλος της τετραετίας, όχι αυτή τη στιγμή που πέσατε όλοι πάνω να γίνουν εκλογές», τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter