Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον το γνωστό παραμύθι

Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον το γνωστό παραμύθι

Ο ελληνικός λαός δεν πιστεύει πλέον αυτό το γνωστό παραμύθι, το χιλιοειπωμένο παραμύθι που επαναλαμβάνει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, ότι δηλαδή οι θυσίες που έκανε, επιτέλους πιάνουν τόπο, θα υπάρξει ανάπτυξη και θα είναι προς όφελός του».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το μεσημέρι, προσερχόμενος στο δημαρχείο της Πάτρας, για να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Κώστα Πελετίδη.

Όπως προσέθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, «οι τεράστιες θυσίες που έκανε και κάνει συνεχώς ο ελληνικός λαός και θα συνεχίσει να κάνει με τις πολιτικές όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, είναι για τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και των λίγων μονοπωλιακών ομίλων».

«Αυτή είναι η ουσία, συνέχισε ο Δημήτρης Κουσούμπας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ο λαός μας είναι γονατισμένος, ματώνει και θα συνεχίσει να ματώνει, με τα μνημόνια διαρκείας και τα νέα μέτρα».

Απαντώντας σε ερώτηση για την κινητοποίηση κατά της ανεργίας που οργανώνει την επόμενη Κυριακή ο Δήμος Πατρέων, ο γγ του ΚΚΕ την χαρακτήρισε, ως «πολύ σημαντική πρωτοβουλία», προσθέτοντας ότι «έρχεται σαν συνέχεια της περσινής μεγάλης πορείας προς την Αθήνα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter