Κουτσούμπας: Όταν μιλάμε για δολοφόνους για μια ναζιστική οργάνωση, αυτό τα λέει όλα

Κουτσούμπας: Όταν μιλάμε για δολοφόνους για μια ναζιστική οργάνωση, αυτό τα λέει όλα

«Δεν φτάνει μόνο ή απλά να καταδικάζουμε τη στάση των ναζί χρυσαυγιτών, όποτε κάνουν μια ακραία φασιστική προπαγάνδα μέσα στη Βουλή ή έξω απ’ αυτήν ή να παίρνουμε απλά τα μέτρα, με βάση τη διαδικασία και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, αποκλεισμού τους μια-δυο μέρες» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Όταν μιλάμε για δολοφόνους, για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα: Και για την ηγεσία της και για τους βουλευτές της και για τους εκάστοτε πληρωμένους μπράβους που χρησιμοποιεί ως μέλη της για να δολοφονούν αθώους συμπολίτες μας. Ο ελληνικός λαός γι’ αυτό πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, το λαϊκό κίνημα το ίδιο να τους τσακίσει οριστικά» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας.

Αποχώρησε από τη Βουλή το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ αποχώρησε από τη συζήτηση και την ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, από το βήμα της Βουλής.

«Η Κ.Ο. του ΚΚΕ δεν θα πάρει μέρος σε αυτήν παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας,αποχωρούμε αυτή την στιγμή», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter