Κοζάνη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού

Κοζάνη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού

Υπόθεση απόπειρας αρπαγής παιδιού, απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Κοζάνης. Το πρωί του Σαββάτου κατατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης καταγγελία για απόπειρα απαγωγής παιδιού, στο Τσοτύλι, του δήμου Βοΐου.

Η καταγγελία αναφέρει ότι την Παρασκευή γύρω στις 21:00, στο πάρκινγκ της Αγίας Μαρίνας, άγνωστος που επέβαινε, ως συνοδηγός, σ’ ένα άσπρο φορτηγάκι, τύπου «κλούβας», αγνώστων λοιπών στοιχείων, ζήτησε από μαθητή της Γ’ τάξης δημοτικού, που περνούσε από το σημείο, επιστρέφοντας στο σπίτι του, να έρθει κοντά του.

Του είπε μάλιστα ότι θα του έδινε χρήματα. Το παιδί, από περιέργεια, πλησίασε τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος ήταν ψηλός, αδύνατος, μελαχρινός, ηλικίας περίπου 40-45 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άγνωστος άνδρας προσπάθησε να αρπάξει το παιδί, το οποίο τρόμαξε και άρχισε να τρέχει, για να ξεφύγει. Εκείνος, βλέποντας την αντίδραση του παιδιού, μπήκε στο φορτηγάκι και μαζί με τον οδηγό – συνεργό του, άρχισαν να το καταδιώκουν. Το παιδί κατάφερε να τους ξεφύγει, μπαίνοντας σε ένα στενό δρομάκι, όπου και κρύφτηκε πίσω από κάποιες λαμαρίνες.

Λίγα λεπτά αργότερα κι αφού οι δυο άγνωστοι άντρες, με το άσπρο φορτηγάκι, είχαν χάσει τα ίχνη του, βγήκε από το σημείο που είχε κρυφτεί και επέστρεψε στο σπίτι του, εξηγώντας στον πατέρα του τι είχε συμβεί.

Το πρωί του Σαββάτου ο πατέρας του παιδιού, κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί, μαζί με το παιδί, μετέβησαν στη λαϊκή αγορά Τσοτυλίου, μήπως κι αναγνώριζε, τον άνδρα, που επιχείρησε να το απαγάγει. Η καταγγελία περί «κλούβας», δημιούργησε την υποψία πως ενδεχομένως να αφορούσε σε κάποιο πρόσωπο που έρχεται στην περιοχή, αποκλειστικά και μόνο για τη λαϊκή αγορά. Τελικά, το παιδί δεν αναγνώρισε κάποιον.

Η αποκάλυψη του συγκεκριμένου περιστατικού προκάλεσε αναστάτωση σε όλη την τοπική κοινωνία του Τσοτυλίου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, καθώς παρόμοια καταγγελία, περί απόπειρας απαγωγής, με θύμα νεαρή κοπέλα, υπήρξε, πριν από λίγες μέρες και στην περιοχή του Βελβεντού.

Πηγή: kozan.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter