Κρατούσαν τον 14χρονο γιο τους φυλακισμένο σε κλουβί

Κρατούσαν τον 14χρονο γιο τους φυλακισμένο σε κλουβί

Το αγόρι δεν είχε βγει ποτέ από το σπίτι των γονιών του

Ένα δεκατετράχρονο αγόρι που οι γονείς του φέρεται να τον κρατούσαν περιορισμένο στο σπίτι  για ολόκληρη τη ζωή του,  απελευθερώθηκε χθες και δέχεται ιατρική και ψυχολογική βοήθεια.Αστυνομικοί στην ισραηλινή πόλη της Χαντέρα είπαν ότι βρήκαν τον έφηβο «σε  σοβαρή κατάσταση εγκατάλειψης» όταν μπήκαν στο διαμέρισμα. Είχαν κληθεί από τους γείτονες, λόγω της δυσοσμίας που προερχόταν από το σπίτι, και -όπως δήλωσαν- περίμεναν να δουν κάποιο πτώμα, ανθρώπου ή ζώου.  Αντ ‘ αυτού βρήκαν το παιδί και τους γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται στα 60 τους.

Από τις έρευνες,  γρήγορα αποδείχθηκε ότι ο έφηβος ενίοτε υποχρεωνόταν να κλείνεται σε κλουβί κατασκευασμένο από παλιοσίδερα έξω από το διαμέρισμα. Εκεί έμενε τη νύχτα  μία ή δύο φορές το μήνα.

Οι γονείς του, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι από τη Ρωσία, μετακόμισαν στη Χαντέρα πριν από οκτώ χρόνια και δεν είχαν δηλώσει την ύπαρξη του παιδιού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής ανάκρισης, αρνήθηκαν ότι είχαν κακοποιήσει τον γιο τους και ισχυρίστηκαν ότι τα σοβαρά ιατρικά προβλήματα είχε έκαναν απαραίτητο τον περιορισμό του.

Πηγή: Independent

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter