Κρήτη: Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του

Κρήτη: Σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον σκύλο του

Ο αδικοχαμένος 33χρονος φέρεται να είχε πάει στο χωράφι ιδιοκτησίας του προκειμένου να κάνει κάποιες εργασίες. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε μέσα στο πηγάδι. Νεκρός κοντά του βρέθηκε και ο σκύλος του.

Ο Δημήτρης Καρέλης είναι ο άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι στο χωριό Αγία Σεμνή κοντά στο Αρκαλοχώρι.

Ένα σενάριο το οποίο εξετάζεται, είναι να προσπάθησε να σώσει τον σκύλο του. Κι αυτό γιατί όπως εκτιμούν οι Αρχές, δίπλα από το πηγάδι βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα όπως το κινητό του τηλέφωνο και τα κλειδιά του ενώ άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι βρέθηκε καρφωμένο κάποιο σίδερο που ίσως να χρησιμοποιήθηκε από τον 33χρονο προκειμένου να κατέβει στο πηγάδι.

Φαίνεται λοιπόν, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, ότι ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να βγάλει από το πηγάδι τον σκύλο του με συνέπεια ο ίδιος να πέσει μέσα και να βρει τραγικό θάνατο.

Τον αναζητούσε η οικογένεια του

Πριν αποκαλυφθεί η απίστευτη τραγωδία, οι συγγενείς του Δημήτρη είχαν ξεκινήσει να τον αναζητούν καθώς η ώρα περνούσε κι εκείνος δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Μέσα στο πηγάδι αρχικά βρέθηκε νεκρός ο σκύλος και στη συνέχεια όταν πια στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, βρέθηκε και ανασύρθηκε το άψυχο σώμα του 33χρονου.

Ο 33χρονος, αναφέρει πηγή ενημέρωσης, ήταν παντρεμένος και έμενε στο Ηράκλειο… Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα δώσει ο ιατροδικαστής.

Πηγή: ekriti.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter