Κριστιάνο Ρονάλντο, συνώνυμο του Champions League! (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο, συνώνυμο του Champions League! (video)

Ο Πορτογάλος έδωσε μια ακόμα παράσταση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τα ρεκόρ του αποδεικνύουν ότι είναι φτιαγμένος για τα αστέρια.

Άκουσε τον κόσμο στον Μπερναμπέου να τον αποδοκιμάζει. Θύμωσε, πείσμωσε. Και τελικά, στο κατάλληλο χρονικά σημείο, εκεί όπου τα γκολ και οι νίκες έχουν διαφορετική βαρύτητα το πήρε πάνω του. Και έδειξε στους πάντες την τεράστια λάμψη του, η οποία θα μείνει για πολλά χρόνια ως κληρονομιά στη διοργάνωση, ακόμα κι όταν εκείνος σταματήσει τη μπάλα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και με το 3-0 της πρώτης αναμέτρησης οι Μερένγκες είναι με το… ενάμιση πόδι στον τελικό, εκεί όπου θα διεκδικήσουν το 12ο τρόπαιό τους.

Ο Πορτογάλος, έχοντας ήδη γράψει ιστορία ως πρώτος σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πλέον μετρά 103 γκολ στο Champions League, τρία περισσότερα δηλαδή από τα τέρματα που έχει πετύχει στη διοργάνωση ολόκληρη η Ατλέτικο!

Φέτος με 10 γκολ και 5 ασίστ είναι πρώτος σε συμμετοχή τερμάτων στο θεσμό, ενώ έφτασε τα 13 τέρματα σε αγώνες ημιτελικών, ξεπερνώντας τον Ντι Στέφανο. Με σύνολο 9 γκολ στα τελευταία του τρία ματς και 18 από τις αρχές Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα, έφτασε τα 52 σε φάση νοκ-άουτ στο Champions League, όντας πρώτος και σε αυτή την κατηγορία. Συνολικά έχει βάλει 42 χατ-τρικ με την λευκή φανέλα και για έξι σερί σεζόν μετρά 10+ γκολ στην Ευρώπη!

Η διαχείριση του Ζιντάν και το προπονητικό πλάνο που του πρόσφερε ανάσες και λιγότερη ένταση, η οποία τον βοήθησε να αυξήσει ξανά την εκρηκτικότητά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδηγεί τη «βασίλισσα» προς ένα ακόμα στέμμα. Κι αν το κατακτήσει θα γίνει η μοναδική ομάδα στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού κάνει το back to back…

https://www.youtube.com/watch?v=i_r77EBbJ2E

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter