Κωνσταντίνου για Ταυλαρίδη: «Θέλει να ρίξει κατηγορία τον Παναθηναϊκό για 45.000 ευρώ»

Κωνσταντίνου για Ταυλαρίδη: «Θέλει να ρίξει κατηγορία τον Παναθηναϊκό για 45.000 ευρώ»

Μέσα σε τεταμένο κλίμα το δικαστήριο έδωσε αναβολή δύο εβδομάδων, και συγκεκριμένα έως τις 21/02, στις υποθέσεις των προσφυγών που έχουν καταθέσει κατά του Παναθηναϊκού, οι Στάθης Ταυλαρίδης και Ράσμους Τελάντερ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τον χρόνο αυτό μπροστά τους για να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι διόλου «ρόδινα» γι΄ αυτούς.

Παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών, ούτως ώστε να βρεθεί λύση διακανονισμού με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, εκείνος παραμένει αδιάλλακτος και ζητά να πάρει όλα τα χρήματα που του οφείλονται (97.000 ευρώ) για να αποσύρει την προσφυγή του.

Ο δικηγόρος του, μάλιστα, ζήτησε εξαίρεση της έδρας, προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί κανονικά, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, είπε πως «ο Ταυλαρίδης θέλει να ρίξει κατηγορία τον Παναθηναϊκό για 45.000 ευρώ».

Με τον Δανό τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα, αρκεί να πάρει ένα ικανοποιητικό ποσό έναντι των 93.000 που του οφείλονται.

Για αύριο Τετάρτη (7/02) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των προσφυγών των Σεμπάστιαν Λέτο, Μίκαελ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter