Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ ποτέ δεν πετροβολούσε την Αριστερά

Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ ποτέ δεν πετροβολούσε την Αριστερά

«Η ΝΔ είναι η παράταξη που νομιμοποίησε το ΚΚΕ και έκανε πράξη την εθνική συμφιλίωση» υπογραμμίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής εξηγώντας αφενός ότι, «η ΝΔ ποτέ δεν πετροβολούσε την Αριστερά», αφετέρου ότι, «το κεντρικό δίλημμα σήμερα δεν είναι δεξιά-αριστερά, αλλά υπευθυνότητα ή λαϊκισμός».

Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ο κ. Καραμανλής υποστηρίζει ότι «ο κ. Τσίπρας, ως μιμητής του Ανδρέα Παπανδρέου, παραμένει πιστός στο δόγμα “τάξιμο μέχρι τελικής πτώσεως”» και επιπλέον, σημειώνει ότι «αυτή η κυβέρνηση έχει μεθοδικά φτωχοποιήσει της μεσαία τάξη και συστηματικά έχει υπερφορολογήσει τους πάντες και τα πάντα».

Ερωτηθείς για το «τι περιμένει να ακούσει ο πολίτης δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ», ο Κώστας Καραμανλής δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Όχι μεγάλα λόγια. Όχι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Λίγα πράγματα και μετρημένα» προσθέτοντας, επίσης, ότι «αυτή, άλλωστε, είναι η κυρίαρχη πολιτική παράδοση της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έως σήμερα».

Σχετικά με το ονοματολογικό και με αφορμή το δημοσίευμα στα Wikileaks, ο κ. Καραμανλής σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή αμύνθηκε σθεναρά υπέρ της Μακεδονίας μας».

Τέλος, σχολιάζοντας την άποψη ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι οι «καραμανλικοί» στηρίζουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Κώστας Καραμανλής χαρακτηρίζει τη συζήτηση «ούτε καν καφενειακή, απλώς γραφική» και επισημαίνει: «Φαίνεται ότι κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ διαφωνούν στα πάντα και το μόνο που τους ενώνει είναι το μίσος για τον Καραμανλή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter