Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Κυβέρνηση: Η Eurostat διαψεύδει τη Ν.Δ. για την ανεργία

Το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι από την τελευταία έκθεση της Eurostat προκύπτει αύξηση κατά 1,4% της απασχόλησης στην Ελλάδα, το τρίτο τρίμηνο του 2016.

«Τα τελευταία στοιχεία της Eurostat διαψεύδουν, για άλλη μία φορά, τη ΝΔ και τον τομεάρχη Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, που επιμένουν με επιλεκτικές αναφορές και αποσπασματικά στοιχεία να παραποιούν τα δεδομένα για την πορεία της ανεργίας στη χώρα» τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, αρμόδια για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι από την τελευταία έκθεση της Eurostat προκύπτει «αύξηση κατά 1,4% της απασχόλησης στην Ελλάδα, το τρίτο τρίμηνο του 2016, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015 και κατά 0,2% έναντι του προηγούμενου τριμήνου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, η αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας αποτελεί μία από τις υψηλότερες επιδόσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς κινείται πάνω από το μέσο όρο των ευρωπαϊκών χωρών τόσο στην Ευρωζώνη (1.2%) όσο και στην ΕΕ των 28 (1.1%)».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.