Κυβέρνηση προς Μπακογιάννη: Συνεχίζετε την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας

Κυβέρνηση προς Μπακογιάννη: Συνεχίζετε την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά της Ντόρας Μπακογιάννη εξαπέλυσαν σήμερα κύκλοι της κυβέρνησης στον απόηχο των χθεσινών σχολίων του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη στις οποίες ανέφερε πως η Ν.Δ. θα καταψηφίσει τυχόν πρόταση της κυβέρνησης για την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, εάν δεν υπάρχει ενιαία θέση στον κυβερνητικό συνασπισμό, κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν πως οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2019.

«Η κυρία Μπακογιάννη επιβεβαίωσε σήμερα την ανεύθυνη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που στη μανία της να αποσταθεροποιήσει τη χώρα πριν βγούμε οριστικά από τα μνημόνια, δεν λογαριάζει ούτε εθνικά θέματα ούτε τίποτα», δήλωναν οι κύκλοι αυτοί και προσέθεταν:

«Τη διαβεβαιώνουμε πως για άλλη μία φορά θα μείνει με την όρεξη. Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019. Και μέχρι τότε η σημερινή σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση θα έχει βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, που οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την έριξαν, ενώ με την ίδια υπευθυνότητα θα εργαστεί για διέξοδο και στο ονοματολογικό, που επίσης οι κυβερνήσεις του χθες μας κληροδότησαν»

Τι είχε πει η Ντόρα Μπακογιάννη στον Real FM:

«Η Νέα Δημοκρατία τον τυχοδιωκτισμό και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης δεν θα τον καλύψει με την ψήφο της. Θέλω να είμαι πολύ ξεκάθαρη πάνω σε αυτό. Η κυβέρνηση, από την ώρα που δεν έχει μία ενιαία γραμμή πάνω σε ένα τέτοιο σοβαρό εθνικό θέμα, πρέπει να φύγει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Είναι μία επικίνδυνη κυβέρνηση, η οποία δεν αντιλαμβάνεται το βάρος της ευθύνης της στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Και αυτό είναι μία βαριά κουβέντα που λέω, αλλά σας τη λέω με παρρησία και πολύ ξεκάθαρα».

Ανάλογες ήταν και οι νέες αναρτήσεις της κυρίας Μπακογιάννη στο Twitter για τις οποίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σχολιάσει χθες, πως η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter