Κυβέρνηση προς ΝΔ: Και του χρόνου, εκλογές θα προβλέπετε!

Κυβέρνηση προς ΝΔ: Και του χρόνου, εκλογές θα προβλέπετε!

Απάντηση στην παραφιλολογία της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν κυβερνητικοί κύκλοι καθώς ενόψει του κοινωνικού μερίσματος το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είδε… εκλογές και «προεκλογικές παροχές».

«Ενημερώνουμε τη ΝΔ πως και του χρόνου θα βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση να προβλέπει πάλι εκλογές, αφού πριν από αυτές, που θα γίνουν το 2019, μεσολαβούν και άλλα κοινωνικά μερίσματα» ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος, απαντώντας στις πηγές της ΝΔ.

«Όσο για τη φτώχεια», σημειώνει ο ίδιος, «είναι γνωστό ότι ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ουδέποτε κατάφεραν να την καταπολεμήσουν. Το μόνο που κατάφεραν και θέλουν είναι να πολεμήσουν τους φτωχούς».

Σημειώνεται πως φέτος η Ν.Δ. σε αντίθεση με την περσινή της επιλογή να καταψηφίσει, μετά από έντονο προβληματισμό τις τελευταίες μέρες, αποφάσισε ότι δεν μπορεί να αρνηθεί και πάλι το κοινωνικό μέρισμα.

Ως εκ τούτου σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα «σενάρια» από την Πειραιώς όπου τη μία αποτελεί «προεκλογικές παροχές», την άλλη δεν είναι 1,4 δις. και πως «δεν θα υπάρξει ουσιαστικό όφελος», σε μία προσπάθεια να υποτιμήσει τη σημασία του κοινωνικού μερίσματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter