Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος

Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος

Για πολιτική σοκ και δέους κατηγορούν κυβερνητικές πηγές τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με τις προθέσεις του για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξεδόθη πριν από λίγο, ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής χαρακτηρίζοντας «άχρηστους» τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα.

«Επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης ξεδίπλωσε το αντικοινωνικό του μένος χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ίχνος ντροπής. Χαρακτήρισε «άχρηστους» τους εργαζόμενους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες!» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.

Καταλογίζουν στον πρόεδρο της ΝΔ δέσμευση για αθρόες απολύσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεσμεύθηκε για αθρόες απολύσεις στο Δημόσιο προς όφελος των συμφερόντων που τόσα χρόνια λυμαίνονταν τα κρατικά ταμεία με τις αναθέσεις εργολαβιών σε ιδιώτες. Για την υλοποίηση δηλαδή του αρρωστημένου του ονείρου για πολιτική σοκ και δέους σε βάρος των δημοσίων υπαλλήλων».

Καταλήγοντας οι ίδιες πηγές σημειώνουν «δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για το λαό και την κοινωνία, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έχει ποτέ τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις αντικοινωνικές του πολιτικές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter