Κυβερνητικοί κύκλοι: Περιμένουμε από την Ράικου να κατονομάσει όσους την εμπόδισαν να παράξει έργο – Το σχόλιο της ΝΔ

Κυβερνητικοί κύκλοι: Περιμένουμε από την Ράικου να κατονομάσει όσους την εμπόδισαν να παράξει έργο – Το σχόλιο της ΝΔ

Την παραίτησή της Ελένης Ράικου, από τη θέση της εισαγγελέως διαφθοράς, μετά τις αποκαλύψεις του Documento, με μια επιστολή στην οποία δεν απαντά στα ουσιαστικά ερωτήματα του ρεπορτάζ, αλλά προτιμά να επιτεθεί στην εφημερίδα, πριν καν αυτή κυκλοφορήσει, σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Η παραίτηση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά», σημειώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κυβερνητικοί κύκλοι και υπογραμμίζουν: «Το λιγότερο που αναμένουμε είναι να κατονομάσει όλους εκείνους που την εμπόδισαν να παράξει έργο, όπως ισχυρίζεται.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη στα θέματα διαφθοράς να φτάσει μέχρι το τέλος».

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας

«Η σημερινή παραίτηση – βόμβα της Εισαγγελέως Διαφθοράς επιβεβαιώνει, με τον χειρότερο τρόπο, όσα καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί οφείλουν να δώσουν απαντήσεις για τη λειτουργία παράκεντρων εξουσίας και διαφθοράς».

Το Σχόλιο από το Ποτάμι

Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να προστατεύσει τους θεσμούς και να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της τονίζει το Ποτάμι για την παραίτηση της εισαγγελέως Ελένης Ράϊκου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter