Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Να απαντήσει η ΝΔ αν θέλει μέτρα 4,2 δισ.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Να απαντήσει η ΝΔ αν θέλει μέτρα 4,2 δισ.

Επίθεση στη ΝΔ για το γεγονός ότι δεν παίρνει ευθέως θέση για την απαίτηση του ΔΝΤ για λήψη νέων μέτρων ύψους 4,2 δισ. ευρώ, από τώρα για μετά το 2018, εξαπολύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, η ΝΔ «Αφού γύρισε την πλάτη στους χαμηλοσυνταξιούχους, αρνούμενη να ψηφίσει την ενίσχυσή τους, συνεχίζει να κρύβεται πίσω από τις θέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» και «Επιμένει να μην απαντά ποια είναι τελικά η θέση της για τα παράλογα μέτρα 4,2 δις. ευρώ που ζητά το ΔΝΤ».

Όπως σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος «Η μονογραφή αλλά και η υπογραφή ενός τέταρτου Μνημονίου αποτελεί τον διακαή πόθο της ΝΔ και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος διατυμπανίζει με θράσος τη δέσμευσή του πως όχι μόνο θα εφαρμόσει στο σύνολό του το πρόγραμμα διάσωσης, αλλά θα προσθέσει και περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Δυστυχώς για τον ίδιο αλλά ευτυχώς για τη χώρα και τους πολίτες, θα παραμείνει μόνο διακαής πόθος».

«Η ΝΔ μιλά για μία ανύπαρκτη συμφωνία για υψηλά πλεονάσματα, ξεχνά όμως να μιλήσει «για τα 30 δις. ευρώ μέτρα που πήρε η κυβέρνηση Σαμαρά από το 2012 μέχρι και το 2014, για τη συνολική ύφεση 25% που έφεραν οι πολιτικές τους στην ελληνική οικονομία, για την εκτόξευση της ανεργίας στο 27%, για την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς εργασίας επί των ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, για τη γενικευμένη φοροδιαφυγή και τα δεκάδες σκάνδαλα» συνεχίζει ο κ. Τζανακόπουλος για να καταλήξει: «Με τη στάση της η ΝΔ δεν βλάπτει την κυβέρνηση αλλά υπονομεύει την ίδια τη χώρα… Η ελληνική κυβέρνηση έχει σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθεί από το χαρτοπόλεμο της Νέας Δημοκρατίας. Συνεχίζει να εργάζεται σκληρά και να διαπραγματεύεται για να επιτύχει το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης χωρίς τη νομοθέτηση πρόσθετων μέτρων για μετά το 2018 και με την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter