Κύκλωμα που χορηγούσε ιατρικές βεβαιώσεις σε κρατούμενους εντόπισαν οι εισαγγελείς

Κύκλωμα που χορηγούσε ιατρικές βεβαιώσεις σε κρατούμενους εντόπισαν οι εισαγγελείς

Κύκλωμα το οποίο δρούσε μέσα στις φυλακές το οποίο χορηγούσε ιατρικές βεβαιώσεις και σε άλλους κρατούμενους φέρεται ότι εντόπισε η έρευνα των εισαγγελικών αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές η Εισαγγελία Διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση του επιχειρηματία Αρ. Φλώρου, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε με πλαστά πιστοποιητικά, εντόπισε κύκλωμα που δρούσε και μέσα στις φυλακές χορηγώντας ιατρικές βεβαιώσεις και σε άλλους κρατούμενους, με αποτέλεσμα την αποφυλάκισή τους

Να σημειωθεί ότι η έρευνα διευρύνεται και για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στις υποθέσεις παράνομων αποφυλακίσεων υπό όρους με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Διαφθοράς βρίσκεται υπόθεση κρατούμενου, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και άλλα αδικήματα, ο οποίος κατάφερε να αποφυλακιστεί με όρους πριν από λίγους μήνες επικαλούμενος αναπηρία και προσκομίζοντας πιστοποιητικά ιατρικά που ελέγχονται ως πλαστά.

Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στο ευρύτερο κύκλωμα χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών που οδηγούν σε παράνομες αποφυλακίσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter