Kύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι-Άρσεναλ στον τελικό

Kύπελλο Αγγλίας: Τσέλσι-Άρσεναλ στον τελικό

Λονδρέζικη υπόθεση η κούπα στο Ουέμπλεϊ

Οι συμπολίτισσες Άρσεναλ και Τσέλσι θα αναμετρηθούν στον λονδρέζικο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού κέρδισαν τα δύο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου στο ουδέτερο Ουέμπλεϊ.

Ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε το γκολ που σφράγισε το εισιτήριο της Άρσεναλ, στο 101’ του σημερινού, δεύτερου ημιτελικού με τη Μάντσεστερ Σίτι (2-1 στην παράταση). Ο Σέρχιο Αγουέρο έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα στο 62’, αλλά ο Νάτσο Μονρεάλ ισοφάρισε εννέα λεπτά αργότερα. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, στο 1-1, η Σίτι σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια, με τους Τουρέ και Φερναντίνιο. Ο Αρσέν Βενγκέρ, ήδη έξι φορές κάτοχος του τροπαίου, πανηγύρισε με την ψυχή του την πρόκριση.

Στον χθεσινό, πρώτο ημιτελικό, η επίδοξη πρωταθλήτρια Τσέλσι απέκλεισε τη 2η της Πρέμιερ Λιγκ Τότεναμ με 4-2, με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο, από τους Αζάρ (75’) και Μάτιτς (81’). Νωρίτερα η ομάδα του Αντόνιο Κόντε προηγήθηκε δύο φορές με τον Ουίλιαν (5’ με φάουλ και 43’ με πέναλτι), αλλά ισοφαρίστηκε από τους Κέιν (18’), Άλι (52’).

Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαΐου στο Ουέμπλεϊ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter