Κύπελλο Ελλάδας: Η… Μπεσικτάς κρίνει πότε θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδας: Η… Μπεσικτάς κρίνει  πότε θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών

Μπορεί η τετράδα των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου να βρίσκεται μαζί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδα μετά από 68 χρόνια (για πρώτη φορά μετά το 1949), όμως η αγωνία για το πώς θα ζευγαρώσουν στην επόμενη φάση, αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο, καθώς το πότε ακριβώς θα γίνει η κλήρωση θα εξαρτηθεί από την… Μπεσίκτας! 

Ναι, δεν διαβάσατε λάθος. Κι αυτό γιατί υπάρχουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Europa League, όπου αντιμετωπίζει την τούρκικη ομάδα (9 και 16 Μαρτίου οι δύο αγώνες). 

Αναγκαστικά και βάσει κανονισμού που αναφέρει διευκόλυνση των ομάδων λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η κλήρωση αναβάλλεται και η ΕΠΟ προσανατολίζεται να κάνει την κλήρωση την Παρασκευή 17 Μαρτίου, αμέσως μετά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας, οπότε και θα γνωρίζει αν συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ευρώπη. 

Αν προκριθούν θα παίξουν στη φάση των «8» στις 13 και 20 Απριλίου. Αν αποκλειστούν, η ΕΠΟ θα ορίσει σε αυτές τις ημερομηνίες τους ημιτελικούς. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6 Μαίου…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter