Κυπριακή Αστυνομία: Πρωτοφανές έγκλημα για το νησί η στυγερή δολοφονία του ανδρόγυνου

Κυπριακή Αστυνομία: Πρωτοφανές έγκλημα για το νησί η στυγερή δολοφονία του ανδρόγυνου

«Στυγερό έγκλημα, πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα» χαρακτήρισε ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου, 60 ετών, και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου, 59 χρόνων, η οποία διαπράχθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που τα θύματα κοιμόταν.

Ο κ. Χρυσόστομου, μάλιστα επισκέφθηκε και ο ίδιος τη σκηνή της δολοφονίας, ενώ επεσήμανε πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή και δύσκολη υπόθεση και για αυτό λήφθηκε μέριμνα ώστε η Αστυνομία να έχει στη διάθεσή της όλη την αναγκαία εμπειρογνωμοσύνη σε επιστημονικό και ανακριτικό επίπεδο. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και σήμερα τις έρευνές της για την εξιχνίαση της δολοφονίας.

Στο πλαίσιο των ερευνών διενεργήθηκε δεύτερη νεκροτομή από την ιατροδικαστή, Χαρά Σπηλιωπούλου, την οποία η Αστυνομία κάλεσε από την Αθήνα. Στην νεκροτομή ήταν παρόντες οι Κύπριοι συνάδελφοί της Ελένη Αντωνίου και Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια των θυμάτων.

Προηγήθηκε αυτοψία στη σκηνή από την κυρία Σπηλιωπούλου.

Η πρώτη νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του ανδρογύνου προήλθε από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, το οποίο δεν έχει εντοπιστεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter