Κύπρος: Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια που είχαν απαχθεί

Κύπρος: Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια που είχαν απαχθεί

Ανακούφιση μετά τον εντοπισμό των δύο 11χρονων αγοριών, που απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρες στη Λάρνακα.

Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 7 ώρες από την απαγωγή τους.

Είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Τα παιδιά βρέθηκαν σε πολυκατοικία πολύ κοντά στο σχολείο τους ενώ ο δράστης είναι 35χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος δεν απασχόλησε ξανά την Αστυνομία, σύμφωνα με το http://politis.com.cy.

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου είπε ότι πιθανό κίνητρο του δράστη ήταν τα λύτρα αλλά είναι κάτι το οποίο θα διερευνήσει η αστυνομία. «Μέσα από την σωστή ανάλυση πληροφοριών είχαμε την κατάληξη που ήθελαν όλοι. Τα παιδιά είναι καλά, ο δράστης έχει συλληφθεί, δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία. Ερευνώνται όλες οι πληροφορίες και τα κίνητρα που υπάρχουν, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει μέχρι στιγμής είναι τα λύτρα».

Από τη Νέα Υόρκη, ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης

Ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, φέρονται να παρασύρθηκαν από άγνωστο άντρα στο αυτοκίνητό του. Πληροφορίες, ανέφεραν από το πρωί ότι ο φερόμενος δράστης είχε προσεγγίσει άλλα τρία παιδιά, τα οποία ωστόσο δεν τον ακολούθησαν.

Ο άνδρας φέρεται να συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος ζητώντας τη βοήθειά τους να μετακινήσει κάποια βιβλία. Ακολούθως τα έβαλε στο αυτοκίνητό του (σαλούν, χρώματος γκρίζου) και έφυγε.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες των δύο παιδιών και δίνοντας στη δημοσιότητα όσες πληροφορίες είχε για τον δράστη. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter