Κύπρος: Έγκλημα μίσους και όχι ληστεία το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Κύπρος: Έγκλημα μίσους και όχι ληστεία το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, ένα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων στην περιοχή Στρόβολο. Πρόκειται για έναν 60χρονο καθηγητή και την 59χρονη σύζυγό του η οποία εργαζόταν σε τράπεζα.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή Κύπρου», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία. Εντός του σπιτιού βρισκόταν και ο 14χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι, και τραυμάτισαν θανάσιμα τους θετούς του γονείς με μαχαίρι.

Τα θύματα φέρουν πολλαπλές μαχαιριές ενώ βρέθηκαν στο κρεβάτι τους.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιος τους, ανακρίνεται από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση, με την αστυνομία να έχει επικεντρωθεί σε μία πληροφορία που αναφέρει πως το ζευγάρι πρόσφατα, όρισε ως μοναδικό του κληρονόμο τον ανήλικο γιο του.

Η ιατροδικαστής ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter