Κυριάκος: Η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει χωρίς σχέδιο και χωρίς προετοιμασία

Κυριάκος: Η κυβέρνηση αποπροσανατολίζει χωρίς σχέδιο και χωρίς προετοιμασία

Εργασία στους αποφοίτους των Πανεπιστημίων και στήριξη στους εκπαιδευτικούς υποσχέθηκε γενικώς και αορίστως χθες ο Κ. Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να μπει σφήνα στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την Παιδεία και να ‘κλέψει’ το ενδιαφέρον από τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

Για διευκρινίσεις ο Πρόεδρος της ΝΔ παρέπεμψε στο πρόγραμμα του κόμματός του , το οποίο δεσμεύθηκε ότι θα παρουσιαστεί προσεχώς…

Στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης απέδωσε τις κυβερνητικές εξαγγελίες σε προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων και υποστήριξε ότι οι αλλαγές που εξαγγέλθηκαν δε στηρίζονται σε καμιά προετοιμασία.

«Όπως έλεγε κάποτε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα σκίσει τα Μνημόνια, έτσι τώρα αφήνει να εννοηθεί ότι θα καταργήσει τις πανελλαδικές εξετάσεις. Με ποιο σύστημα θα τις αντικαταστήσει; Σε ποιες πανεπιστημιακές αίθουσες θα μπουν οι φοιτητές, με τι βιβλία και καθηγητές;» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης και ακολούθως …υποχώρησε στην ανάγκη του να υπερβεί σε υποσχέσεις, τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter