Κυριάκος: «Νόμος και Τάξη» αλλά όχι στα πόθεν έσχες!

Κυριάκος: «Νόμος και Τάξη» αλλά όχι στα πόθεν έσχες!

Μια ακόμη προσπάθεια να κρύψει την ακροδεξιά οικονομική και κοινωνική του ατζέντα κάνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επαναλαμβάνοντας νυχθημερόν τα περί «Νόμου και Τάξης».

Σαν να μην συνέβαιναν αυτά στην Αθήνα – κουκουλοφόροι και μολότοφ – εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, ακόμα και όταν εκείνος συμμετείχε σε κυβερνήσεις.

Και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ του έφταιγε, και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ του φταίει.

Κρίμα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει συρρικνωθεί πλέον στον εκφοβισμό και στα fake news, κάτι που δείχνει μια εξαιρετική αδυναμία ή απροθυμία έκφρασης πολιτικού λόγου.

Εξάλλου αν έλεγε ανοικτά τις οικονομικές και κοινωνικές θέσεις του, μπορεί πράγματι να ήταν εφιάλτης για τον πολύ κόσμο…

Να τι έγραψε στο Twitter:

«Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών – για μία ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’ αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…» 

Η απάντηση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ήρθε γρήγορα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη. Τι του λέει; «Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική», κατηγορώντας τον για φτηνό λαϊκισμό που τον τοποθετεί σε συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα και τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν απέφυγε τελικά τη μονταζιέρα ο @kmitsotakis. Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική, συνεχίζοντας το κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού στο οποίο συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα & η Χρυσή Αυγή συντονισμένα επιδίδονται από εχθές»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter