Κυριαζίδης: «Έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων»

Κυριαζίδης: «Έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων»

Ακατάπαυστα είναι τα ακραία παραληρήματα από βουλευτές της ΝΔ στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με τον Δημήτρη Κυριαζίδη να προσθέτει το όνομά του στη λίστα των εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποκάλυψαν το πραγματικό πολιτικό τους πρόσωπο, «πουλώντας» ασμένως υπερπατριωτική και εθνικιστική ρητορική.

Ανακυκλώνοντας τα επιχειρήματα περί εν κρυπτώ διαπραγμάτευσης για το ονοματολογικό από την κυβέρνηση που δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση και κοινοβουλευτική εξουσιοδότηση, ο κ. Κυριαζίδης έκανε λόγο για μειοδοσία που προκύπτει από την «επαίσχυντη συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα συμφωνία με τα Σκόπια», η οποία προσβάλει την ιστορία, τα ιερά και τα όσια του έθνους.

«Η Κυβέρνηση της στοχευμένης προπαγάνδας, άνευ λόγου και αιτίας, με εντελώς μειοδοτικά επιχειρήματα επέλεξε να χαρίσει στη βόρεια γείτονα το ιερό όνομα της “Μακεδονίας” και όχι μόνο αυτό, αλλά διά της υπογραφής της να αναγνωρίσει, για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, μακεδονική εθνότητα και γλώσσα» τόνισε και εγκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αποδίδουν «μια ψευδεπίγραφη μακεδονική εθνική ταυτότητα, υπόσταση, συνείδηση, γλώσσα, σε έναν λαό που δεν του ανήκουν ιστορικά, συντηρώντας, νομιμοποιώντας και επαυξάνοντας το επικίνδυνο για τα εθνικά μας συμφέροντα ιδεολόγημα του “μακεδονισμού”».

«Κυβερνώντες, σήμερα αποκαλυφθήκατε» είπε και αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σκοπιανούς. «Από χθες έχω την αίσθηση ότι βρίσκομαι στο Κοινοβούλιο των Σκοπίων και έχω απέναντί μου σκοπιανούς Βουλευτές και όχι Έλληνες του ελληνικού Κοινοβουλίου» υποστήριξε ρίχνοντας κι άλλο νερό στον εθνικιστικό μύλο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter