Ladies Day: Η μέρα που …ξεσαλώνουν οι κυρίες στις ιπποδρομίες

Ladies Day: Η μέρα που …ξεσαλώνουν οι κυρίες στις ιπποδρομίες

Σικ φορέματα, μεγάλα καπέλα και τέλειο μακιγιάζ. Για πολλές κυρίες της Βρετανίας η «Ημέρα των Κυριών» αποτελεί το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς. Και μια καλή ευκαιρία για δωρεάν ποτά με όλα τα …παρελκόμενα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι πιο σημαντικές ιπποδρομίες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι Grand National, με υψηλές αθλητικές επιδόσεις και μεγάλα έπαθλα που προσελκύουν κάθε χρονιά πολλούς θεατές.

Φέτος, έγιναν στο Aintree Racecourse που βρίσκεται κοντά στο Λίβερπουλ και όπως γίνεται σε κάθε ιπποδρομία, υπάρχει και μία «Ημέρα Κυριών», δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν δωρεάν ή με μειωμένη τιμή εισιτηρίου είσοδο, καθώς επίσης και ελεύθερη πρόσβαση σε μία ποικιλία από ποτά, κάτι βέβαια το οποίο δεν είναι χωρίς συνέπειες.

Κι ενώ οι αγώνες ξεκινούν και κάποιες καλοντυμένες κυρίες παίρνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας για να τους παρακολουθήσουν, κάποιες άλλες «κατασκηνώνουν» στα μπαρ που βρίσκονται στο χώρο των ιπποδρομιών και πίνουν μπίρα, μηλίτη και διάφορα κοκτέιλ το ένα μετά το άλλο μέσα σε πλαστικά ποτήρια.

Και φυσικά οι αρνητικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης του αλκοόλ δεν αργούν να έρθουν. Καυγάδες, ξεμαλλιάσματα, λιποθυμίες, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν λείπουν και οι γυναίκες που πέφτουν στη γη για να κοιμηθούν για λίγη ώρα. Όλα αυτά βέβαια δεν αφήνουν αδιάφορους τους φωτογράφους που βρίσκονται εκεί και απαθανατίζουν τα ευτράπελα που συμβαίνουν στις ιπποδρομίες με τις «Ωραίες Κυρίες». Φωτογραφίες που στη συνέχεια κοσμούν τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες.

Βέβαια, οι κυρίες που παρεκτρέπονται το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν τις ενδιαφέρει και το επαναλαμβάνουν κάθε χρόνο, χωρίς να τηρούν τους τύπους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter