Λάγκερφελντ: «Για να είναι κανείς όμορφος, δεν χρειάζεται να είναι ψηλός και αδύνατος»

Λάγκερφελντ: «Για να είναι κανείς όμορφος, δεν χρειάζεται να είναι ψηλός και αδύνατος»

Ο άρχοντας της Chanel, Καρλ Λάγκερφελντ γιόρτασε την είσοδό του ως χαρακτήρας στο ιδιαίτερα επιτυχημένο και κερδοφόρο παιχνίδι για smartphone, της Κιμ Καρντάσιαν με τίτλο «Kim Kardashian:Hollywood», για την επιρροή της στη μόδα.

Μάλιστα ο μεγάλος μόδιστρος δεν δίστασε να δηλώσει ότι «η συμβολή της Κιμ στην ομορφιά και τη μόδα είναι ένα γεγονός και αποδεικνύει ότι για να είναι κανείς όμορφος δεν χρειάζεται να είναι ψηλός κι αδύνατος. Μου αρέσει πολύ η μητέρα της και λατρεύω της ετεροθαλή αδελφή της Κένταλ (Τζένερ). Δεν γνωρίζω τα άλλα μέλη αυτής της εκπληκτικής οικογένειας», δήλωσε στο περιοδικό Page Six.

Το παιχνίδι της Kim Kardashian «Hollywood» έχει αποφέρει έσοδα στην διάσημη τηλεπερσόνα των reality περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια

Φυσικά η συμμετοχή του μετρ της υψηλής ραπτικής στο περίεργο αυτό παιχνίδι δεν είναι αφιλοκερδής. Όπως σημειώνει το περιοδικό η συνεργασία του Καρλ με την Κιμ είναι ιδιαίτερα επικερδής και για τα δύο μέρη, οπότε θα πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι θα ακούμε μόνο καλά λόγια από τον ένα για τον άλλον, τουλάχιστον όσο η συνεργασία τους θα είναι σε ισχύ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter