Λαμία: 39χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Λαμία: 39χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία Θώμης Κουμπούρα, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα του στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, σύμφωνα με το τοπικά ΜΜΕ.

Νωρίτερα στις 03:00 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα. Ωστόσο ακόμα δεν αποκαλύψει το λόγο που προχώρησε στην πράξη αυτή.

Το έγκλημα που υποδηλώνει μίσος και πάθος, είπε ιατροδικαστής Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, που εξέτασε χθες, Παρασκευή, τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Ο βασικός ύποπτος, 39χρονος φίλος της Θώμης συνελήφθη μετά από αλλεπάλληλες αναρτήσεις στο Facebook για την υπόθεση αυτή. Mέσα σε ασυναρτησίες υποστήριζε ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Στο μεταξύ, χθες το απόγευμα, έγινε η κηδεία της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο “αντίο”, ο αδερφός της Σάββας, μίλησε για την υπόθεση, γνωρίζοντας πως η αστυνομία έχει στα χέρια της και ανακρίνει τον Νο 1 ύποπτο για την δολοφονία της αδερφής του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter