Λαμία: Ένταση και διαπληκτισμοί για τους συμβασιούχους στο Δημοτικό Συμβούλιο (Video)

Λαμία: Ένταση και διαπληκτισμοί για τους συμβασιούχους στο Δημοτικό Συμβούλιο (Video)

Με 23 ψήφους υπέρ και 14 κατά πέρασε τελικά μετά από μια θερμή συνεδρίαση, η 8η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Λαμιέων.

Η εισήγηση εξελίχθηκε σε μια συζήτηση γύρω από τις επεκτάσεις των συμβάσεων των εργαζομένων της καθαριότητας οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση διατυπώνοντας τις αντιρρήσεις τους και ζητώντας να προχωρήσει η δημοτική αρχή στο πλαίσιο που υπαγορεύει η νέα τροπολογία Σκουρλέτη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Νίκος Σταυρογιάννης, υπενθύμισε ότι έχει ζητήσει μόνιμες θέσεις προσωπικού από τις αρχές του έτους χωρίς κανείς στην κυβέρνηση να έχει απαντήσει μέχρι σήμερα και διατήρησε τις επιφυλάξεις του ότι έστω αυτή τη φορά οι κυβερνώντες θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και τα όσα φέρνουν με τροπολογίες, επαναλαμβάνοντας συγχρόνως την ανησυχία του ότι με τις κυβερνητικές παλινωδίες κινδυνεύει η πόλη να μείνει με αμάζευτα τα σκουπίδια.

Στην κατάθεση των δικών της απόψεων, σύσσωμη η αντιπολίτευση ζήτησε οπωσδήποτε την ανανέωση των συμβάσεων και να πάει η οποιαδήποτε άλλη λύση τον ερχόμενο Μάρτιο, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία των εξαγγελιών Σκουρλέτη.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης εργαζόμενοι στην καθαριότητα αποδοκίμασαν τους συμβούλους της πλειοψηφίας, χωρίς πάντως να σημειωθούν έκτροπα.

Δείτε στο βίντεο τη θυελλώδη συνεδρίαση:

Πηγή: lamiareport

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter