Λαμία: Ληστές έδεσαν και απειλούσαν ηλικιωμένη να της βάλουν φωτιά για να πει πού έχει λεφτά (Video)

Λαμία: Ληστές έδεσαν και απειλούσαν ηλικιωμένη να της βάλουν φωτιά για να πει πού έχει λεφτά (Video)

Για περισσότερες από δυο ώρες η ηλικιωμένη γυναίκα έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών. «Πως θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά….», λέει η κ. Γιαννούλα, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να την σκοτώσουν.

Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 10:30′ χθες βράδυ. όταν οι δυο ληστές μπούκαραν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας. Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50€, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν.

«Πες που είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

Οι ληστές αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50€, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Πηγή: Lamiareport

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter