Λαμία: Πυροβόλησε εργάτες γιατί έκαναν φασαρία

Λαμία: Πυροβόλησε εργάτες γιατί έκαναν φασαρία

Τους έστησε καρτέρι και τους έριξε πέντε σφαίρες. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Τον αναζητούν για να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, όπου δυο άτομα εκτελούσαν εργασίες επισκευής, σε ένα σπίτι.

Στις δύο το μεσημέρι ένας από τους γείτονες του ζήτησε να σταματήσουν, γιατί ειδικά το κομπρεσέρ που χρησιμοποιούσαν, τον ενοχλούσε πάρα πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνοι του απάντησαν ότι ακόμα δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον 55χρονο γείτονα που ενοχλήθηκε να τους απειλεί ότι «θα τα πούμε αργότερα».

Όταν τελείωσαν λίγο αργότερα πήραν το αυτοκίνητό τους και έφυγαν. Κινούμενοι στον επαρχιακό δρόμο από Ρεγγίνι προς Μόδι, όταν έφτασαν στη διασταύρωση του Καλλιδρόμου, είδαν κάποιον να πετάγεται στο δρόμο και να τους πυροβολεί πέντε φορές με ένα πιστόλι.

Ευτυχώς οι σφαίρες δεν βρήκαν στόχο, ωστόσο όπως αργότερα διαπίστωσαν δυο από αυτές είχαν χτυπήσει το αυτοκίνητο. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας έσπευσαν στο σημείο.

Ο 55χρονος δεν εντοπίστηκε γιατί είχε εξαφανιστεί, ωστόσο σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και στη στάνη του, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι για τα οποία δεν κατείχε νόμιμη άδεια.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Πηγή: lamiareport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter