Λαμία: στα ίχνη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου η ΕΛΑΣ

Λαμία: στα ίχνη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου η ΕΛΑΣ

Θέμα χρόνου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ η διαλεύκανση της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα προχθές στη σπίτι της στη Λαμία. Η κηδεία της θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 3 το απόγευμα στον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα Λαμίας.

Η παιδοψυχίατρος βρέθηκε πεσμένη στο κρεβάτι της μέσα σε μια λίμνη αίματος, χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και στο στήθος. Επίσης είχε και τραύματα στα χέρια, που δείχνουν ότι ίσως πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Το αιχμηρό αντικείμενο δεν βρέθηκε, αλλά πιθανότατα πρόκειται για μαχαίρι. Η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά το χώρο και δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης. Επίσης ο δολοφόνος δεν είχε κίνητρο τη ληστεία, αφού δεν πείραξε τα κοσμήματα και τα χρήματα της άτυχης 45χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή νωρίς το πρωί η μητέρα της, που μένει στο ισόγειο, άκουσε φωνές, αλλά νόμισε ότι ήταν κάποια παιδιά απ΄έξω.

Ολα δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν γνωστός του θύματος, ήταν μέσα στο σπίτι και φεύγοντας απλά τράβηξε την πόρτα η οποία δεν ήταν κλειδωμένη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter