Λαμία: Τροχαίο με επτά νεκρά αγριογούρουνα (Photos)

Λαμία: Τροχαίο με επτά νεκρά αγριογούρουνα (Photos)

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστές μια ολόκληρη οικογένεια από αγριογούρουνα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στην ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας στο ύψος του Αυλακίου.

Ένα κοπάδι από αγριογούρουνα φαίνεται ότι προσπάθησε να περάσει το δρόμο την ώρα που κάποιο μεγάλο όχημα – πιθανότατα νταλίκα – περνούσε από το σημείο, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τουλάχιστον εφτά από αυτά!

Ο οδηγός προφανώς δεν έδωσε καμία σημασία και τα α διαμελισμένα ζώα παρέμειναν διάσπαρτα στο δρόμο και στα παρακείμενα χωράφια και λίγο αργότερα προκάλεσαν ατύχημα.

Μια νεαρή γυναίκα που πήγαινε από Στυλίδα στη Λαμία για δουλειά με το αυτοκίνητό της, χτύπησε ένα από αυτά με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός δρόμου, πέφτοντας πάνω σε ακακίες, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Από το ΑΤ Στυλίδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αριθμό και πλέον τα ζώα κατεβαίνουν στην κυριολεξία στις αυλές τους προκειμένου να βρίσκουν τροφή!

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες στα εγκαταλελειμμένα κτίρια του “Βόμβυκα” και της “Βομβυκρίλ” ζουν ολόκληρες οικογένειες από αυτά και πολλές φορές τα έχουν δει να κάνουν βόλτες στην ΠΕΟ!

Πρόσφατα επίσης είχαμε ένα ακόμη ανάλογο περιστατικό στο Βαθύκοιλο, όταν και πάλι αγριογούρουνα είχαν πεταχτεί στο δρόμο δικυκλιστή.

Πληροφορίες: lamianow.gr




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter