Λάρισα: Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τα προσφυγόπουλα

Λάρισα: Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε τα προσφυγόπουλα

Η επίσκεψη του ‘Αγιου Βασίλη στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Κουτσόχερο ήταν μία αναπάντεχη εμπειρία όχι μόνο για τα προσφυγόπουλα αλλά και για τους γονείς τους.

«Ήταν πολύ ωραίο αυτό που κάνατε. Ευχαριστούμε πολύ τους Έλληνες για τη φιλοξενία και ευχαριστούμε για τα δώρα που μας δίνετε» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Αλί, πατέρας δύο παιδιών, όταν αντίκρισε τον ‘Αγιο Βασίλη να προσφέρει τα δώρα στα παιδιά και στις οικογένειες.

Ο Αλί χαρακτήρισε «πολύ όμορφη» την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, λέγοντας πως περιμένει την στιγμή που η ζωή του θα αλλάξει και θα καταφέρει να κατευθυνθεί εκτός των ελληνικών συνόρων.

«Ταξίδεψα μέσω της θάλασσας από την Τουρκία για να έρθω στην Ελλάδα. Στην Τουρκία τα πράγματα δεν ήταν καλά για εμάς τους πρόσφυγες. Μου έκλεψαν τα λεφτά, αλλά τελικά κατάφερα και ήρθα στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συνεχίζοντας, τόνισε πως στο συγκεκριμένο καμπ (Κουτσόχερο) είναι καλύτερο για την διαβίωση του, από ότι ήταν η ζωή στο Χέρσο Κιλκίς όπου και διέμενε πριν έρθει στη Λάρισα.

«Εδώ έχει ζέστη, δεν κρυώνουμε και τα δωμάτια είναι καλά. Έχω δύο παιδιά, δύο αγόρια και σήμερα νιώθω όμορφα με τα δώρα. Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά ο Αλί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter