Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Λάθη και παραλείψεις οδήγησαν στο θάνατο τον Σεραφείμ Φυντανίδη;

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του εμβληματικού διευθυντή της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» Σεραφείμ Φυντανίδη, η εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει ότι πληθώρα λαθών και παραλείψεων οδήγησαν στο θάνατο του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα λάθη αυτά διαπιστώνουν οι επιθεωρητές Υγείας κατά τη νοσηλεία του Σεραφείµ Φυντανίδη τον ∆εκέµβριο του 2014 σε δύο νοσηλευτήρια, ένα ιδιωτικό και ένα δηµόσιο.

Την υπόθεση ανέλαβαν οι ελεγκτές του Σώµατος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ), έπειτα από σχετική εντολή του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουµπλή, µε αφορµή ανώνυµη καταγγελία για τις συνθήκες νοσηλείας και θανάτου του γνωστού δηµοσιογράφου.

Η έκθεση, µε ηµεροµηνία 28/6/2016, έχει σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να αξιολογηθεί αν απορρέουν ποινικές ευθύνες για τους θεράποντες ιατρούς.

Πηγή: parapolitika.gr

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.