Λεωφορεία για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο από το Φεστιβάλ – Πόσο κοστίζουν, από πού αναχωρούν

Λεωφορεία για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο από το Φεστιβάλ – Πόσο κοστίζουν, από πού αναχωρούν

Λεωφορεία από και προς το αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου δρομολογεί το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση των θεατών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν παραστάσεις αλλά δεν έχουν στην κατοχή τους ΙΧ ή την οικονομική δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν, το Φεστιβάλ παρέχει τη δυνατότητα μετάβασης με πούλμαν με κόστος 15 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών.

Οι θεατές μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) και on line στο greekfestival.gr, πληκτρολογώντας το barcode του εισιτηρίου της παράστασης που έχουν στην κατοχή τους.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι τις 12:00 της ημερομηνίας της παράστασης.

Τα πούλμαν θα αναχωρούν στις 17:00 από το Σύνταγμα, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και στις 17:10 από την Ομόνοια, στα Hondos Center.

Λεωφορεία θα δρομολογηθούν για τις εξής παραστάσεις: ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Επτά επί Θήβας 30/6 & 1/7 Βάκχες 14/7 & 15/7 Μήδεια 4/8 & 5/8 «Εδώ είν’ αλώνι για χορό!…» 19/8

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Μήδεια 30/6 & 1/7 Άφιξις 7/7 & 8/7 Κύκλωπας 21/7 & 22/7 Προμηθέας Δεσμώτης- 4/8 & 5/8 Ικέτιδες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter