Λευκός Οίκος: Κανένα θέμα με την υγεία του Τραμπ

Λευκός Οίκος: Κανένα θέμα με την υγεία του Τραμπ

«Ο λαιμός του προέδρου είχε στεγνώσει, τίποτα περισσότερο»: Ο Λευκός Οίκος επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και τα ερωτήματα που προκάλεσε η ομιλία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την Ιερουσαλήμ, στο τέλος της οποίας ο μεγιστάνας φαινόταν να δυσκολεύεται να μιλήσει, μασώντας τις λέξεις επανειλημμένως.

Το στιγμιότυπο, που αναπαρήχθη ευρέως στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τροφοδότησε σενάρια και εικασίες σχετικά με την υγεία του Αμερικανού προέδρου, ηλικίας 71 ετών, αν και κάποιοι διερωτήθηκαν επίσης εάν ο Ρεπουμπλικανός ηγέτης φορούσε τεχνητή οδοντοστοιχία.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα επί του θέματος, ειλικρινά, πρόκειται για αρκετά γελοία ερωτήματα» υπογράμμισε η Σάρα Σάντερς, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

«Έχει προγραμματίσει ένα ιατρικό τσεκ απ τον επόμενο χρόνο» συμπλήρωσε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, που θα γίνουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, θα δημοσιοποιηθούν.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δώσει στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντάλλασσε με τον γιατρό του, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι η υγεία του υποψηφίου τότε προέδρου βρισκόταν «σε εξαιρετική κατάσταση».

Ο ίδιος γιατρός, ο Χάρολντ Μπορνστάιν, είχε δημοσιοποιήσει στα τέλη του 2015 μια επιστολή τεσσάρων παραγράφων όπου περιέγραφε την εξαιρετική υγεία του δισεκατομμυριούχου πολιτικού.

«Η αρτηριακή του πίεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι απίστευτα εκπληκτικά» έγραφε τότε.

«Εάν εκλεγεί, μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ο Τραμπ θα είναι το πρόσωπο εκείνο με την καλύτερη υγεία που θα έχει ποτέ εκλεγεί στον προεδρικό θώκο» των ΗΠΑ είχε συμπεράνει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter